ÅBNE BILAUKTIONER


AUTOproff udbyder banebrydende nye åbne auktioner hvor køber og sælger kan se hinanden under hele processen og handle uden købssalærer.Som de første udbyder vi et nyt auktionskoncept som er helt åbent. Det betyder at du som køber kan se hvilken forhandler der har bilen til salg. Ligeledes kan du som sælger løbende følge med i hvem der byder på dine biler. Denne åbenhed sikrer en høj salgsprocent netop fordi køber og sælger kan tale sammen igennem hele processen. Skulle en bil ikke blive solgt, har brugerne derved også mulighed for at efterhandle bilen efter auktionen er slut.

Det betyder også at der IKKE opkræves de sædvanlige salærer når bilerne sælges, hvilket betyder at der ikke tilføres unødvendige omkostninger på de biler der sælges. Den eneste omkostning der er forbundet med det er det indrykningsgebyr som vi opkræver fra sælger som ligger mellem DKK 100,- til DKK 150,- afhængig af hvilket abonnement man har.

Når auktionen er forbi, kan man som køber vælge en række services herunder transport af bilen til købers forretning via en samarbejdsaftale med Dansk Auto Logik til attraktive priser der starter helt nede ved DKK 352,- for de første 50 KM. Købesummen kan også deponeres hos AUTOproff via det indbyggede Sikker betaling. Derved frigives købesummen først når begge parter er enige om at bilen er leveret og er som beskrevet.

Bitnami